Hei bloggen! 
Har tenkt en stund nå, har så sykt lyst å gjøre noe med håret mitt! Jeg har aldri farget eller stripete. Jeg elsker hårfargen min og er kjempe redd for å miste den, men blir så lei av det samme hele tiden. Når jeg får litt penger nå snart så tenker jeg å ta en tur til frisøren, værtfall for å få klipt meg. Håret mitt er så sykt slitt. Vurderer å klippe det like kort som jeg gjorde for ca 1 år siden. Jeg har så sykt lyst på highlights. Ser på bilder av det hele tiden og drømmer meg bort. Men jeg er så redd når det kommer til håret mitt. Tenk om frisøren ødelegger håret mitt? Hva koster det? Tenk om jeg ikke liker det? Hva skjer når håret mitt vokser ut, blir det like fint? Har uendelige spørsmål jeg ikke aner hvordan jeg skal få svar på. Har virkelig lyst til å prøve noe nytt, men er så redd for jeg har aldri gjort noe med håret mitt utenom å klipp det. Har du noen bra frisørsalonger i Oslo å anbefale? Hvordan er prisene der?

Hjelp meg! 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · Outfits · SkjønnhetSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits