Hei!
Dagen idag ble mye bedre enn forventet! Klarer meg fint uten maccen min, så lenge jeg får låne pcn til mamma. Men det er jo ikke noe problem når hun ikke er hjemme. Jeg klaget tidligere på at dette kom til å bli en dårlig dag men den har faktisk vært kjempe fin! Jeg og Leo dro til byen siden jeg skulle til tannlegen. Vi tittet litt rundt i forskjellige butikker og jeg fant verdens søteste blonde kjole. Jeg elsker den! Kjærlighet ved første blikk! Fikk også kjøpt meg en blomsterkrans, hadde sykt flaks fordi de hadde en igjen som hadde blitt holt av men den ble aldri henta! Damen i butikken sa at dette mest sansynligvis var den siste de hadde igjen i hele Norge og det tror jeg på for blomsterkransene fra Bikbok har vært sykt populære de siste ukene. Heldige meg! Vi tok oss også en båttur over til Nesodden og tilbake, var kjempe koselig. Bortsett fra at jeg bli sjøsyk av ingenting, men det gikk fint.

> Fine Leo!


> Elsker sjøen om sommern, er så koselig!

Hva har dere gjort idag?

Trykk på bilde til Sheinside i innlegget under, hadde satt stor pris på det!!
God morgen!
Skal snart til skolen for å levere babyen min. Gruer meg allerede, frister bare å beholde den til fredag eller gjennom hele sommerferien. Men siden vi skal levere den idag håper jeg vi får en beskjed om at vi får sommerferie idag, vi har jo ikke så mye annet igjen å gjøre. Mac ladern min har gått i stykker, jeg har behandlet den pent og vanlig så om jeg må betale for den kommer jeg til å klikke. Det som også er trist er at det er uvant å starte tidlig nå. Har jo hatt noen dager fri og noen dager innemellom  der vi har vært på skolen de siste to ukene. Kjenner det skal blir godt med fri! Jeg skal også til tannlegen idag. Men nå må jeg løpe. Dere får ha en fin dag alle sammen!

>Slenger med et tullebilde

Hva skal dere idag?
God kveld alle søte! 

Idag har vært ganske kjedelig. Jeg og Leo sov lenge idag og frokost ble til middag. Skal si jeg bruker mye tid på fotball pga han. VM hver eneste dag. Begynner å bli ganske lei av fotball nå. Gjett hva dagen gikk til? Se på Leo spille kamp! Ganske kjedelig ettersom de vant 5-2. Kampens høydepunkt var at de spilte mot Holmlia og det ble nesten slosskamp. Gruer meg så sykt til å levere maccen min i morgen, kommer til å savne den i sommer. Men mamma sin pc får være en resverve. Dere får ha en godt natt!
> Leo. 

Hva har dere gjort idag? 
God kveld, bloggen! Først vil jeg bare fortelle en gladnyhet jeg fikk istad. JEG HAR FÅTT JOBB PÅ MENY! Woho. Jeg har søkt og søk etter en ordentlig jobb i over et år nå og bare hatt sommerjobb og små jobber, men endelig så er det min tur til å få en mer "ordentlig" jobb! Er så utrolig glad for det! 

Idag har jeg vært nede i sentrum en tur med Lotta (en annen modell for Brandsonly). Jeg kjøpte meg en harddisk sånn at jeg kan legge over alle bildene og skoletingene mine inn på den over sommern, i og med at jeg må levere fra meg babyen min på mandag. Vi var også innom Brandsonly idag fordi de hadde lagersalg på Wildfox, så vi gikk vell en god stund og tittet på de fine tingene de hadde der. Vi endte opp med å spise sushi og drikke et par rusbrus hver på brygga ved Tjuvholmen. Angrer på at jeg ikke tok på meg shorts idag, ble ganske varmt med mørke klær i solsteken! Hatt en veldig fin dag. Skal bare slappe av resten av kvelden!
 


> Bildene har jeg lånt fra bloggen til Lotta!
Har du hatt en fin dag?
Hei!
Har ikke prioritert bloggen de siste dagene fordi jeg har hatt muntlig media eksamen. Herregud jeg er dritt lei nå. Jeg ble veldig fornøyd med produktet mitt. Sensoren klassen min fikk idag, jeg har ikke ord på hvor irritert jeg ble idag. Jeg skulle presentere med lærern min og sensor avbryter meg for å stille masse spørsmål, så jeg fikk aldri blitt ferdig med presentasjonen. I tillegg så eier ikke sensoren respekt, hun har virkelig ikke hørt om lydløs. Jeg tror telefonen hennes ringte 4-5 ganger men hun skrudde fortsatt ikke av lyden. Hva i #!"%#&!"%#!/&??? Unnskyld meg, men det tar faktisk tiden min og det er respektløst. Er det så vanskelig å legge vekk telefonen sin?! Ble så sint at jeg ville gråte når jeg var ferdig med presentasjonen. Jeg fikk en god 4erer. Vet egentlig ikke om jeg er fornøyd eller ikke, var 4 jeg satsa på men etter hele den presentasjonen så ble humøret mitt veldig dårlig. Men vil glemme det, har en uke igjen av skolen, så SOMMERFERIEEEEE! Det blir herlig, bare en ulempe er at jeg ikke har pc i sommer.. What, hva med bloggen min da? Det er litt trist for gledet meg skikkelig til å blogge i sommer. 

> Sara hjemme hos meg igår når vi øvde til eksamen.

Flere som er ferdig med eksamen? Hvordan var sensoren deres?
Hei!
Idag har jeg bare latet meg med Leo. Har for det meste ligget i senga i hele dag, noe jeg egentlig burde fortsatt med. Jeg skulle være flink med å rydde litt, dekkebordet osv mens Leo laget middag til oss. Endte med at jeg ødela en blomst som måtte kastes fordi støvsugeren rev den ned når jeg snudde meg unna i 10 sek. Så endte det med at glassene på veranden blåste ned og knuste og jeg klarte å miste en cola boks i bakken. Rota også bort agurken og brukte over 10min på å lete etter den når den lå rett forran øynene mine. Er det mulig? Skal si jeg ble meget oppgitt, angret nesten på at jeg dro meg opp fra senga idag. Uheldige meg. Har sølt litt mere etter det, så har virkelig ikke dagen idag. Dere får ha en fin dag i morgen, og nyte fridagen i morgen! Det skal jeg. Med å jobbe!

 
> Koselig middag på verandaen.  


> Leo har vært kjempeflink med mat idag, fikk til og med frokost på sengen!

Hva har dere gjort idag?
Hei alle søte!
Idag har egentlig vært ganske kjedelig, har bare sett på den nye sesongen av Orange is the new black(!!) og slappet av i hele dag. Er så bra serie synes jeg, har ventet lenge på sesong 2! Merker at jeg er helt sykt lat for tiden i og med jeg er alene hjemme. Skikkelig lat på å rydde etter meg, og det eneste jeg drikker er brus.. Fyfy. Skal på kino senere i kveld med kjæresten og se "The fault in our stars". Boka er helt sykt bra, som jeg har sagt tidligere, så gleder meg veldig til å få se filmen. Tror jeg kommer til å gråte en del. Kinoen starter ganske sent i kveld, så vi skal lage oss middag snart før vi drar ned til byen etterpå! Dere får ha en fin dag videre!


> Hva skal dere idag? 


Hva synes du?
Hei dere!

Vet dere hva eller? Kjæresten min Leonard har fått seg blogg! Dere kan gå inn på den HER. Han har faktisk fått ganske mange lesere på dette halve døgnet, er imponert. Han har veldig fin stil, så anbefaler alle å stikke innom bloggen hans. Har hjulpet han med designet og jeg synes det ble veldig fint. Blir gøy å se hvor lenge han holder på med dette!> Kult med gutter som blogger?
God kveld!

Nå har jeg og kjæresten sett ferdig PH finalen. Helt sykt at Aurora vant, vil ikke si at jeg er helt fornøyd med det utfallet, men samma det. Endelig er den dritten ferdig. Jobb intervjuet gikk ganske greit idag føler jeg, i morgen får jeg svar på intervjuene jeg har vært på, så krysser fingrene! Har fått rydda litt idag og vasket litt klær. Vi har kost oss med deilig taco til middag og et par øl, så skal virkelig ikke klage. Har vært en fin dag. Satser på at været blir litt bedre til i morgen. Skal kanskje på kino til helgen og se "The fault in our stars." Gleder meg helt sykt, boka leste jeg ut på to dager og jeg gråt og gråt! Anbefales virkelig! Men dere får ha en fin kveld videre.


> Leo har vært kjempe flink idag!


> Kunne ikke bedt om noe bedre!

Hatt en fin dag?
Hei alle fine!
Nå er det en stund siden jeg har skrevet. Har vært så sliten og hatt veldig mye å gjøre! Denne uken har jeg vært på flere jobb intervju og skal faktisk på et idag. Så jeg får krysse fingrene! Har så lyst på en jobb i sommer, har ikke ord! Tiden min har gått mye til å være med familien, kjæresten og skole. Har vært på stranda endag også og det var helt fantastisk vær. Var nesten syden i Norge! Igår hadde jeg første jobbdag i kiosken på Ullevål. Digger den jobben! Fikk med meg litt av VIF - Lyn igår og skal si det var bra stemning! Fikk masse herlige nye jobbkollegaer og tror jeg kommer til å trives veldig bra med denne jobben! Idag blir det bare et jobb intervju og slappe av resten av dagen, er desverre veldig dårlig vær idag. Mamma har også forlatt meg alene hjemme i 2 uker for Spania, så jeg og Leo bor sammen nå. Og det går faktisk veldig bra, foreløpig. Skal bli flinkere til å oppdatere og blogge litt mer om ting jeg liker osv. Vet ikke hvordan det blir med blogging til sommern, ettersom jeg bare har skolepc, og den blir tatt inn om ca 2 uker. Kommer til å savne maccen min. 

>1. Nevøen min trodde det skulle gå greit å bade med godteskåla. 2 & 4. Jeg og Leo gikk oss en tur. 3.Var på en fin klassetur.


> Meg og Sara på skolen


> Fine Lotta og Silje som jeg møtte på shoot for Brandsonly. Håper jeg skal stå mer modell samtidig som Lotta kanskje litt til høsten! Var kjempe koselig!

Hvordan har deres siste dager vært?
Hei.
Jeg klarer ikke beskrive hvor sliten jeg er for tiden. Jeg har havnet inn i en så dårlig døygn rytme og kan ikke huske sist jeg følte meg sprudlene og oppegående for en hel uke. Det er så mye skole nå, de kaster på oss det siste de kan. Jeg føler lærerne gjør det bare for å være jævlige. Jeg legger meg for sent og spiser for lite. Blir for sliten til å gå og ta meg noe å spise. Jeg orker ikke, rett og slett. Jeg er så utmattet. Sovner på dagen fordi jeg ikke klarer å holde øynene åpne. Klager konstant på hvor trøtt jeg er gjennom skoledagene. Jeg har ingen motivasjon til noe. Jeg har søkt jobb i over et fucings (beklager språkbruket) år og får bare avslag på avslag. Jeg er så dritt lei av alt nå. Jeg har null overskudd til å orke å trene, og føler jeg bare blir slappere og slappere. Ser ingen grunn til å ta vitaminer, får de meg egentlig til å føle meg noe bedre? Fraværet mitt er skyhøyt nå. Karakterene er ikke på topp og jeg skjønner ikke hva det skal bli av meg. Jeg er en 18åring som ikke har noe erfaring som ikke klarer å skaffe seg en jobb. Hvordan skal jeg klare å få opp motivasjonen min? Motivasjonen jeg ikke har? Jeg føler det bare er  så tomt, som at jeg bare gir faen. Hvorfor ble det sånn her? Jeg føler meg rett og slett helt udugelig. 

Det er så mye mer jeg egentlig vil få ut, men det er sånne ting man holder for seg selv. Så tror kanskje jeg bare gjør det. Det er så mye mas og press som ligger over meg både hjemme og skolen. Jeg er lei av lærere og foreldre som pusher på meg. Som ikke klarer å snakke om noe annet enn utdanning eller om at jeg må få skaffet meg en jobb. Er ganske slitsomt i lengden når jeg prøver mitt beste, og det ikke er bra nok. Men jeg er vell den eneste som får gjort noe med denne saken. Men det er så sykt vanskelig å rette på de 100 uvanene jeg har og gjøre de om til gode vaner. Har så lite motivasjon.

> Innlegget er bare for å få ut litt tanker.

>Flere som er lei av alt?
Hei!
Nå har jeg nettopp kommet hjem. Hadde eksamen i engelsk, tørr ikke uttale meg om hvordan det gikk. Oppgavene var helt sykt dårlige etter min smak, men prøvde å gjøre mitt beste ut av det. Skal trøstespise en rett i koppen, fikk så lyst på det. Ellers igår var jeg på fotoshoot igjen, og julia var med som vanlig. Var veldig koselig, kjøpte meg en ny kjole igår som dere sikkert får se litt senere. Også tok vi en iskaffe når vi var ferdige hos BrandsOnly. Er 20% studentrabatt på Bikbok ut måneden, ønsker jeg hadde mer penger å brukte på klær for de har utrolig mye fint nå! Resten av dagen nå skal bare gå til å slappe av og trening, må prøve å legge meg tidlig idag, ble alt for sent igår. Ha en fin dag!

> Bedre outfit bilde enn det jeg postet igår.


> Var så utrolig fin vær igår etter skolen slutta!

Flere som har hatt/skal ha eksamen?
Hei!
Beklager for utrolig dårlig oppdatering fra meg! Har vært så mye i det siste og har brukt fritiden min på å slappe av! Men værtfall 17.mai i år var en helt grei dag. Kjæresten min følte seg litt dårlig og hadde ikke helt dagen, så humøret mitt sank litt også. Var koselig på frokost med jentene i klassen, før vi senere tura ned til byen hvor jeg møtte Leo og gikk litt rundt. Senere dro vi på en fin resturant, men var ikke helt i humør så vi dro til meg for å overnatte. På veien klarte jeg å ødelegge kjolen min. Elsket den, den var så fin. Og de har den ikke i butikken lenger, woho. Jaja, får finne meg en fin sommerkjole litt senere. Ellers så sov jeg og Leo hele søndagen, ikke at jeg hadde drukket noe serlig på lørdagen men var deilig å få slappe av litt. 

Nå er det tilbake med fult kjør, jeg kom opp i engelsk eksamen som jeg skal ha på onsdag. Aner ikke hvordan jeg skal øve, så vil skyte meg selv i leggen for jeg suger i engelsk. Har forberedningsdag i morgen og skal på en ny shoot for brandsonly. Må prøve å få spart litt penger nå fremover, jeg og typen vurderer å bestille oss en restplass-tur i sommer! Men vi får blogges mer i morgen!

> Min kjekke kjæreste i dress!

Hvordan var deres 17.mai?
Leo fikk en kjempe fin genser av meg som han kledde sykt bra! Men den fineste gaven Leo fikk var noe jeg hadde brukt masse tid på å lage til han. Har brukt sikker over 24t til sammen og er litt sjokkert at jeg rakk å bli ferdig med det til bursdagen hans! Jeg laget han "Open when letters". Sånn brev han skal åpne i forskjellige anledninger han måtte trenge som om han er lei seg, glad, sint og alt mulig rart! Jeg har vært kjempe kreativ og er glad jeg ga han en så fin gave! Jeg tenker at en sånn gave som det her er noe av det fineste man kan få av en annen person. Leo ble kjempe glad og det var hele målet mitt!

>La brevene i en utrolig søt eske!

Hva er det fineste du noen gang har laget til en annen person?
God morgen! Igår var utrolig koselig, var som sagt ute å spiste med familien til Leonard. Smakte på and for første gang og masse rare tropiske frukter på en asiatisk resturang vi var på. Var litt kult å smake på nye ting, og drakk mine første to glass vin ute. Var kjempe kos hos Kristine senere på kvelden, men vi ble så slitene at vi tok siste bussen hjem. Har sovet lite og dårlig i natt, men har spist en god frokost og sovet litt mer nå. Men er fortsatt trøtt, må stå opp og fikse meg snart. Skal ut grille med familien til Leo om ikke alt for lenge. Blir en ganske rolig søndag, før det er skole igjen i morgen. Gruer meg litt allerede. Men er jo bare et par uker igjen før det er sommerferie og det skal bli fantastisk. Etterpå kan jeg vise dere hva jeg ga Leo i gave som jeg har brukt så ufattelig mye tid på!

> Meg og Leo på resturanten igår!

Flere som har hatt en fin helg?
Hei!
Er innsom en rask tur for å oppdatere dere! Idag har Leonard bursdag og har endelig blitt 18år! Gleder meg kjempe masse til å feire han, skal bli kjempe koselig. Har egentlig ganske mye å gjøre idag før jeg drar til han, må fikse ferdig gaven, dusje og fikse meg! Så må bare få våkna litt før jeg starter. Får virkelig håpe jeg rekker å bli ferdig, gleder meg sånn til å se reaksjonen hans til gaven! Har brukt helt sykt mye tid på den så han må bare bli glad! Skal i en bursdag til senere i kveld til fine Kristine, så dette blir kjempe koselig! Dere får ha en fin lørdag alle sammen!

> Dette er meg og Leo på bursdagen min!

Hva skal du idag? Noen andre som skal feire bursdag?
Hei der!
Bursdagen igår startet veldig bra, men utover kvelden skjedde det masse og kvelden var rett og slett bare helt dritt for meg. Skal ikke gå mer inn på det, vil helst bare glemme det. I dag har jeg ikke gjort serlig mye, var en tur på legevakten og har spist på bislett. Har spist sykt masse idag, og sykt mett. Har nettopp spist min andre middag, så får se om jeg orker mer idag. Har bare slappet av helt siden jeg har kommet hjem med å se på Prison Break. Snart skal jeg gjøre ferdig en bursdaggave til kjæresten min som fyller 18år i morgen, satser på det blir en koselig dag med venner og familien til Leo! Håper han blir glad for gaven. Så får nesten bare sette ingang med den! Skal prøve å få oppdatert dere i morgen før jeg drar ut, blir en lang lørdag. Skal i en bursdagsfest til etter vi har spist ute i morgen. Dere får ha en fin helg!

> Slenger med et random bilde siden jeg ikke har knipsa noe idag!

Hva har dere gjort idag?
Hei! 
Nå skal jeg fortelle dere om noe kult. Forrige uke fikk jeg svar på en litt spennende mail, jeg hadde skrevet en liten søknad på å prøve meg som modell også fikk jeg svar fra noen som var interesserte! Så på tirsdag dro jeg og Julia  ned til byen fordi jeg skulle på en fotoshoot for Brandsonly. Først var jeg veldig nervøs og spent fordi jeg har aldri vært med på noe sånt, og i starten var det vanskelig å få til poseringene osv. Men etter hvert så gikk det mye lettere og ting gikk fortere, tror vi holdte på i rundt 5timer til sammen. Skal si jeg var ganske utslitt og sulten når jeg skulle dra meg hjemover. Men bildene ble veldig bra og jeg er fornøyd, skal kanskje tilbake neste uke og stå litt mer modell for dem så det gleder jeg meg til!

> Her er et par av bildene jeg fikk, er de ikke kule? Er så rart å se seg selv sånn her, men virkelig artig!

BrandsOnly organiserer eksklusive merkevaresalg på nettet med noen av de beste merkenavnene i Norge. Salgene er utelukkende for våre medlemmer og prisene vil være fra 50 - 80% lavere enn i butikken. Alle varene på BrandsOnly.no er autentiske og fra kjente merkevare-leverandører. Produktene vi tilbyr kan være innen klær, tilbehør, smykker, interiør, elektronikk og mange andre spennende kategorier". Så man kan altså kjøpe merkeklær mye billigere enn det de egentlig er verdt, det er jo en bra avtale for de som vil ha ordenlig merkeklær mye billigere! Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg på BrandsOnly

Har du prøvd det ut før?
Hei alle fine!
Idag har jeg sovet ganske lenge, våknet vell rundt tolv tiden. Utrolg deilig å sove lenge og ha langhelg, skal virkelig ikke klage! Mai er en fin måned! Igår sov jeg faktisk så og si hele dagen etter jeg kom hjem fra skolen, så la meg ganske sent. Idag skal jeg i bursdag til en søt jente i klassen, får håpe det blir en fin feiring. Er litt usikker på hva jeg skal ha på meg i kveld, men finner sikkert ut av det til slutt. Skal bare slappe av frem til det og fikse litt på en bursdaggave til min kjære Leonard! Blir nok hjemme ganske sent i natt, må vell snart sette igang for å bli ferdig med alt jeg skal idag, blant annet å rydde rommet. Ha en fin dag alle sammen!


> Slenger med et bilde av de fine folka fra klassen min! Fra venstre, Leonard, meg, Sara, Connie, Mariela & Sema!

Hva skal dere idag
Hei!
Jeg vet ikke helt hva jeg skal si? Jeg savner bloggen noen ganger, rett og slett. Har skjedd så mye bra i det siste i livet mitt, og det er mye fremover som kommer til å bli bra vil jeg tro og håpe. Bloggen blir jo en dagbok jeg kan bla tilbake i, noe jeg synes er veldig koselig.

Siden etter nyttår har det skjedd utrolig mye i livet mitt, fikk være med på en fin tur til Polen med landslaget, hatt det bra med kjæresten og familien (fått bedre kontakt med min far), hatt prøve eksamen i media der vi intervjuet Belinda Jackobsen ,jeg har fylt 18år, vært i flere bursdager, hatt en deilig påskeferie med gode venner og fint vær, har feiret bursdagen min, igår prøvde jeg meg som modell for BrandsOnly, og om noen dager fyller kjæresten min år!

> Min fine Julia fra bursdags feiringen min!


>Sara, meg og Julija fra bursdagen min!

Håper jeg klarer å holde bloggingen oppe, dette kan bli spennende! 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · Mote · Outfits · Skjønnhet · SpørsmålSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits