Hei!
Tenkte jeg skulle anbefale dere en side jeg liker veldig godt. Sheinside! Det er en nettside hvor man kan handle veldig fine klær til en ganske så rimelig pris! Nå har de i tillegg masse på salg som er kjempefint. Tror alle kommer til å finne noe som passer for seg på denne siden. De har mellom 5 - 15 virkedager før man får de man har bestilt. Jeg bestilte en kjole her ifra og det tok bare en uke. Så om du ikke har noe kjempe hast med å få et fint plagg så er det jo greit. Jeg synes de har veldig mange fine kjoler, topper og jumpsuits her! Har ikke sjekket ut shortser og det andre de har enda men de har virkelig veldig mye fint! Kanskje du finner noe på salg? Du kan få kjøpt rundt 3 kjoler til 400kr! Den sorte jumpsuiten på bilde under er jo sinnsykt fin! Værtfall nå til sommern!


> Trykk på bildet for å komme til salget!

Har du tatt deg en titt? Hva synes du om Sheinside?

//reklame
Hei alle fine! 

Dere fleste har vell hørt om siden Sheinside? Personlig så digger jeg den siden, de har så mye fint! Kjolene og toppene dems er hva jeg liker best. Helt fantastisk! De har veldig mye fint nå til sommeren og de har kjempe billige klær uten frakt! Say whaaat? Det er jo et stort pluss! De har faktisk mange fine jakker og gensere der også, så tror alle finner noe en hver kan like. Likte siden mindre før, men skal si den har forbedret seg veldig. Så jeg tenkte å vise dere et par favoritter fra Sheinside


Hvit topp her Lyserosa bluse her Hvit tshorte her

Hvit kjole med fugler her Rosa kjole her Svart jumpsuit her

Hvilken likte du best?
#sheinside #mote #sommer 

//reklame 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · Mote · Outfits · SkjønnhetSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits