Hei!
Dagen idag ble mye bedre enn forventet! Klarer meg fint uten maccen min, så lenge jeg får låne pcn til mamma. Men det er jo ikke noe problem når hun ikke er hjemme. Jeg klaget tidligere på at dette kom til å bli en dårlig dag men den har faktisk vært kjempe fin! Jeg og Leo dro til byen siden jeg skulle til tannlegen. Vi tittet litt rundt i forskjellige butikker og jeg fant verdens søteste blonde kjole. Jeg elsker den! Kjærlighet ved første blikk! Fikk også kjøpt meg en blomsterkrans, hadde sykt flaks fordi de hadde en igjen som hadde blitt holt av men den ble aldri henta! Damen i butikken sa at dette mest sansynligvis var den siste de hadde igjen i hele Norge og det tror jeg på for blomsterkransene fra Bikbok har vært sykt populære de siste ukene. Heldige meg! Vi tok oss også en båttur over til Nesodden og tilbake, var kjempe koselig. Bortsett fra at jeg bli sjøsyk av ingenting, men det gikk fint.

> Fine Leo!


> Elsker sjøen om sommern, er så koselig!

Hva har dere gjort idag?

Trykk på bilde til Sheinside i innlegget under, hadde satt stor pris på det!!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noRikke Juliane
Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com. Instagram: Rikkejuliane.


Legg meg til som venn


<


Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · Mote · Outfits · SkjønnhetSøk i bloggen

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits