Hei!
Tenkte jeg skulle anbefale dere en side jeg liker veldig godt. Sheinside! Det er en nettside hvor man kan handle veldig fine klær til en ganske så rimelig pris! Nå har de i tillegg masse på salg som er kjempefint. Tror alle kommer til å finne noe som passer for seg på denne siden. De har mellom 5 - 15 virkedager før man får de man har bestilt. Jeg bestilte en kjole her ifra og det tok bare en uke. Så om du ikke har noe kjempe hast med å få et fint plagg så er det jo greit. Jeg synes de har veldig mange fine kjoler, topper og jumpsuits her! Har ikke sjekket ut shortser og det andre de har enda men de har virkelig veldig mye fint! Kanskje du finner noe på salg? Du kan få kjøpt rundt 3 kjoler til 400kr! Den sorte jumpsuiten på bilde under er jo sinnsykt fin! Værtfall nå til sommern!


> Trykk på bildet for å komme til salget!

Har du tatt deg en titt? Hva synes du om Sheinside?

//reklame


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noRikke Juliane
Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com. Instagram: Rikkejuliane.


Legg meg til som venn


<


Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · Mote · Outfits · SkjønnhetSøk i bloggen

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits