God morgen!
Skal snart til skolen for å levere babyen min. Gruer meg allerede, frister bare å beholde den til fredag eller gjennom hele sommerferien. Men siden vi skal levere den idag håper jeg vi får en beskjed om at vi får sommerferie idag, vi har jo ikke så mye annet igjen å gjøre. Mac ladern min har gått i stykker, jeg har behandlet den pent og vanlig så om jeg må betale for den kommer jeg til å klikke. Det som også er trist er at det er uvant å starte tidlig nå. Har jo hatt noen dager fri og noen dager innemellom  der vi har vært på skolen de siste to ukene. Kjenner det skal blir godt med fri! Jeg skal også til tannlegen idag. Men nå må jeg løpe. Dere får ha en fin dag alle sammen!

>Slenger med et tullebilde

Hva skal dere idag?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noRikke Juliane
Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com. Instagram: Rikkejuliane.


Legg meg til som venn


<


Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · Outfits · SkjønnhetSøk i bloggen

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits