Tenkte å lage et innlegg for dere andre som også har kjæreste. Til tider kan det være vanskelig å finne på nye ting og man ender opp med å gjøre det samme hver gang man er sammen. Det går jo veldig ofte i film eller serie titting med kjæresten. Kanskje på tide på prøve ut noen nye og mer koselige ting med den du er glad i? Her har jeg et par tips jeg håper kan være hjelpefulle!

Gå på kino - Er det en film en av dere har veldig lyst til å se, så kan det være koselig å ta seg en tur på kino! Man får en mye bedre filmopplevelse på storskjermen enn hjemme i senga medpcn på fanget.

Lage middag sammen - Det er sykt kjedelig og stå på kjøkkenet og lage mat alene. Lag en romantisk og god middag til dere to. Pynt opp med masse lys og roser, litt vin og andre ting dere liker. Skal love at det er en kveld dere ikke kommer til å glemme.

Piknik - Ta dere en tur ut i finværet. Lag noe god mat dere har lyst på og ta med et stort teppe ut. Piknik er jo kjempekoselig!

 Spillkveld - Har du eller kjæresten playstation? Ta dere en kveld alene hvor dere spiller et spill sammen! Både gøy og koselig. 
Tusenfryd - Er det en fin sommerdag og dere ikke har noe å gjøre. Ta dere en tur til tusenfryd. Det er jo alltid morsomt å kjøre litt karuseller i det fine været!

Shopping - Shopping er utrolig koselig å gjøre med kjæresten. Kan hende han ikke er så fan av å gå rundt i alle jente butikkene med deg. Men om du er heldig er han en av de gutta som ikke har noe i mot det så lenge du er med han inn i gutte butikker.

Stranda - Hva er vell ikke bedre enn stranda på en varm dag? Ta med en engangs grill og spis god mat og kos dere masse! Enda mer koselig å ta et bad med kjæresten!

Hytte - En kald regnværs dag? Lei av den samme film rutinen? Lag dere en hytte med masse pledd og puter! Pynt opp med masse lys og se en fin film!

 

Roadtrip - Har du eller kjæresten lappen? Ta dere en roadtrip til en stand dere vil se eller en tur til Sverige. Lag en spilleliste med masse bra musikk dere kan synge med på veien!

Konsert - Kommer favoritt bandet/artisten til deg eller kjæresten til byen? Ta dere en tur på konsert da vell! Utrolig koselig med masse bra musikk. En kveld dere sent vil glemme.

Hjemme spa - Det å sette pris på hverandre er veldig viktig i et forhold. Hva er vell ikke bedre med å vise det ved å pleie hverandre litt? Masser hverandre, lag en hjemmelaget annsiktsmaske. Finn på andre ting dere føler passer til en spakveld.

Trening - Det kan være veldig kjedelig å trene alene. Tren sammen! Det er mye koseligere og man får alltid litt mer konkurranse innstinkt mot kjæresten!

 

Hjemmelaget strømbrudd - Skru av alle lysene en kveld og lat som strømmen har gått. Tenn masse lys rundt om kring og finn på noe koselig. Brettspill og kortspill er for eksempel veldig koselig!

Bake sammen - Har dere begge lyst på noe godt? Bak da vell! Finn en oppskrift på coockies, boller, kake eller hva enn dere har lyst på og bak sammen. 

Gå på tur - Har dere ingenting å gjøre og kjeder dere? Et tips er å gå seg en tur. Skader ikke å få rørt litt på kroppen og er mye bedre å få kommet seg ut en tur enn å bare ligge hjemme for å sove.

♡ Syden - Planlegg en utenlands reise sammen! Det kan være dyrt, men er verdt det for opplevelsen så dette er vell noe man gjør når man har vært sammen en stund. Dra til et land dere begge vil besøke sammen og utforsk det. Tyrkia, Hellas, Spania, Kroatia, Ibiza. Lista er lang!

 
Vær kreative og bruk fantasien! Tror forhold blir sterkere av å oppleve ting sammen. Le sammen, ha mange fine minner!

Hva synes du om innlegget? 
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noRikke Juliane
Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com. Instagram: Rikkejuliane.


Legg meg til som venn


<


Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · Mote · Outfits · Skjønnhet · SpørsmålSøk i bloggen

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits