God kveld, bloggen! Først vil jeg bare fortelle en gladnyhet jeg fikk istad. JEG HAR FÅTT JOBB PÅ MENY! Woho. Jeg har søkt og søk etter en ordentlig jobb i over et år nå og bare hatt sommerjobb og små jobber, men endelig så er det min tur til å få en mer "ordentlig" jobb! Er så utrolig glad for det! 

Idag har jeg vært nede i sentrum en tur med Lotta (en annen modell for Brandsonly). Jeg kjøpte meg en harddisk sånn at jeg kan legge over alle bildene og skoletingene mine inn på den over sommern, i og med at jeg må levere fra meg babyen min på mandag. Vi var også innom Brandsonly idag fordi de hadde lagersalg på Wildfox, så vi gikk vell en god stund og tittet på de fine tingene de hadde der. Vi endte opp med å spise sushi og drikke et par rusbrus hver på brygga ved Tjuvholmen. Angrer på at jeg ikke tok på meg shorts idag, ble ganske varmt med mørke klær i solsteken! Hatt en veldig fin dag. Skal bare slappe av resten av kvelden!
 


> Bildene har jeg lånt fra bloggen til Lotta!
Har du hatt en fin dag?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noRikke Juliane
Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com. Instagram: Rikkejuliane.


Legg meg til som venn


<


Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · OutfitsSøk i bloggen

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits