Hei!
Har ikke prioritert bloggen de siste dagene fordi jeg har hatt muntlig media eksamen. Herregud jeg er dritt lei nå. Jeg ble veldig fornøyd med produktet mitt. Sensoren klassen min fikk idag, jeg har ikke ord på hvor irritert jeg ble idag. Jeg skulle presentere med lærern min og sensor avbryter meg for å stille masse spørsmål, så jeg fikk aldri blitt ferdig med presentasjonen. I tillegg så eier ikke sensoren respekt, hun har virkelig ikke hørt om lydløs. Jeg tror telefonen hennes ringte 4-5 ganger men hun skrudde fortsatt ikke av lyden. Hva i #!"%#&!"%#!/&??? Unnskyld meg, men det tar faktisk tiden min og det er respektløst. Er det så vanskelig å legge vekk telefonen sin?! Ble så sint at jeg ville gråte når jeg var ferdig med presentasjonen. Jeg fikk en god 4erer. Vet egentlig ikke om jeg er fornøyd eller ikke, var 4 jeg satsa på men etter hele den presentasjonen så ble humøret mitt veldig dårlig. Men vil glemme det, har en uke igjen av skolen, så SOMMERFERIEEEEE! Det blir herlig, bare en ulempe er at jeg ikke har pc i sommer.. What, hva med bloggen min da? Det er litt trist for gledet meg skikkelig til å blogge i sommer. 

> Sara hjemme hos meg igår når vi øvde til eksamen.

Flere som er ferdig med eksamen? Hvordan var sensoren deres?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noRikke Juliane
Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com. Instagram: Rikkejuliane.


Legg meg til som venn


<


Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · Mote · Outfits · Skjønnhet · SpørsmålSøk i bloggen

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits