Hei!
Idag har jeg bare latet meg med Leo. Har for det meste ligget i senga i hele dag, noe jeg egentlig burde fortsatt med. Jeg skulle være flink med å rydde litt, dekkebordet osv mens Leo laget middag til oss. Endte med at jeg ødela en blomst som måtte kastes fordi støvsugeren rev den ned når jeg snudde meg unna i 10 sek. Så endte det med at glassene på veranden blåste ned og knuste og jeg klarte å miste en cola boks i bakken. Rota også bort agurken og brukte over 10min på å lete etter den når den lå rett forran øynene mine. Er det mulig? Skal si jeg ble meget oppgitt, angret nesten på at jeg dro meg opp fra senga idag. Uheldige meg. Har sølt litt mere etter det, så har virkelig ikke dagen idag. Dere får ha en fin dag i morgen, og nyte fridagen i morgen! Det skal jeg. Med å jobbe!

 
> Koselig middag på verandaen.  


> Leo har vært kjempeflink med mat idag, fikk til og med frokost på sengen!

Hva har dere gjort idag?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noRikke Juliane
Er en jente på 18 år fra Oslo. Mine interesser er mote, sminke, innebandy, fotografi, venner, familie og kjæresten. Kontakt meg på rikke-juliane@hotmail.com. Instagram: Rikkejuliane.


Legg meg til som venn


<


Arkiv


· Juni 2014Kategorier


· Annonse · Foto · Hverdag · Inspo · OutfitsSøk i bloggen

DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits